2013. február 3., vasárnap

Lengyel, magyar - két jó barát. Indul a World-afoot!

Hogy le szeretném futni a maratont? Ez nem újdonság. Hogy egy picit fogyni is szeretnék? Ez sem újdonság. Hogy kismamaként, feleségként teszek erre kísérletet? Ez sem újdonság. Hogy minderről blogolok, hátha másokat inspirál? Ez sem újdonság, sőt, egészen fantasztikus teljesítményekről, követendő példákról, nem mindennapi történetekről lehet olvasni, ami mellett az én nyavalyáim eltörpülnek. Ehhez itt van jobbra fent az Olvasósarok.

Amiben talán egy kicsit kísérleti jellegű lesz, hogy a tegnapi napon létrehoztuk ennek a blognak a Nagy Testvérét. Ezen már nemcsak az én, hanem Piotrek felkészülését is követni lehet. Erre a blogra angol nyelven írunk mindketten. Így kap egy leheletnyi nemzetközi ízvilágot a dolog.




Itt fönt, balra bármikor átlinkelhettek oda, aztán onnan vissza, míg el nem szédültök. Emellett minden angol nyelven is elérhető bejegyzésem végén linkelem annak angol verzióját.

Nem tudom van-e angol nyelvű magyar futóblog, hát most lesz! Piotreket pedig olvassátok, mert ő olyan vicces srác! Kackac

Namármost, ha ez teljesen érdektelen mások számára és kutya nem olvassa ezeket a blogokat, akkor jó lesz arra, hogy az angol futószaknyelv professzorává küzdjem magam. Ebbéli fantasztikusan hasznos tudásomat majd jópénzre cserélem, és a gyerekeimet menő egyetemeken taníttatom. Így pukkadjak meg!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése