2013. május 30., csütörtök

Random

Szerelemről első látásra:

Sapkáról:
Köll egy sapka, hogy visszaszolgáltathassam férjemnek a sajátját. Bámmm, meg is kaptam, hogy ez nem divat kérdés, szigorúan vakító fehér sapkát vegyek, mert a fényt az veri vissza. Ééés azonnal beugrott a jelenet, ahogy az Athénba tartó aszfalton elolvadok, és csak a tócsám marad a divatos fekete sapka alatt az út közepén. A futótársak pedig akadályt ugranak. Úgyhogy fehér lesz.

Nadrágról:
Köll egy nadrág, hogy visszaszolgáltathassam a férjemnek a sajátját. Ő már csak vágyölőnek hívja. Ééés azonnal beugrott egy jelenet... Ez  hatalmas jelentőséggel bír a házasságunk tekintetében. Úgyhogy nincs több cécó, visszaszolgáltatom.

Savakról:
Minden héten van egy úgynevezett résztávos edzésem mostanság. Ez azt jelenti, hogy előre abakuszozva rohanok erős tempóban mondjuk 4 kört a pályán, aztán jön egy laza kör. A legfontosabb szabály az edzésterv szerint, hogy nem szabad az erős szakaszok közt teljesen megállni, különben elsavasodik az ember. Nem papolok arról, ez valójában mit jelent, akit érdekel, az könnyedén utánajárhat itt a hálórengetegben. Deee azonnal beugrott a jelenet, ahogy a férjem áll a lakásban és kivágja az ajtót a neje... helyett egy ilyen, csak épp futócipővel a lábán:



Futótárs-adagról:
Akkora öröm ért! Teljesen véletlenül megtaláltam a keszthelyi futótárs-adagomat, Mark Zuckerberg segedelmével. Helyre állt a karma. Csaba, innen is gratulálok!

Az athéni halálról:
Virágom-virágomnak volt szerencséje elcsevegni egy csajjal, aki már letolta az athéni maratont. Felhívta a figyelmet a pálya szinttérképére. Most nem viccelek-bolondozok: 32, azaz harminckettő km enyhe lejtő felfelé, majd éles lejtmenet az utolsó 10 km-en. A lány elmondta, és mélyen egyetértek, hogy kő gáz az egész, mivel 32 kili után hirtelen megváltozik a láb terhelése, ami már mocskosul fáradt eleve, sőt, az Utam óta tudom, hogy a lefelé menet sokkal nehezebb, mint a felfelé menet. Olyan izmokat használunk ilyenkor, amikről addig nem is tudtunk. Ez para, you know? Főleg, hogy mint megtudtuk, még e tapasztaltabb lány se látott 35 kili felett ennyi embert maratont feladni. Begörcsöl a láb és ott vége. Kezd egyre több ismeretlenes egyenletté változni ez a november 10...

M É G   163   N A P

A kép alján a lényeg (Fotó innen)
Ezek pedig az eheti örömzenék indie korszakomból  - szív küldi - third edition:

Amikor még nyikorognak az izületek: 
 



Bemelegedés:

Endorfin bumm 12 K környékén:


Levezetés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése